29 травня у великій залі міського Палацу культури відбувся звітний концерт народного ансамблю сучасного танцю “Сузір’я Едельвейс” та зразкового ансамблю сучасного танцю “Едельвейс”.

Оскільки рівняни з творчістю даного колективу знайомі давно, то у великій залі МПК ніде було яблуку впасти.

Багато номерів зразковим ансамблем “Едельвейс” було показано вперше: “Весняні дзвіночки”, “Мрії на уроці”, “Африканці”, “Собачки та кицьки”. Навіть наймолодші учасники продемонстрували високу майстерність й чудовий артистизм. Від того, що діялося на сцені, неможливо було відірвати погляд.

У другому відділенні концерту панував народний ансамбль “Сузір’я Едельвейс”, який переніс всіх присутніх у “Долину блакитних вершин” (як ще називають м.Коктебель), де цвіте чарівна квітка едельвейс. В “долині” по-новому “розквітли” почуття кохання, вірності, довіри, підтримки і дружби у хореографічних замальовках: “Вальс”, “Історія без закінчення…”, “Емансипація”, “Іграшка”, “Крила”, “Обійми”, “Розфарбуй своє кохання”, “Кофе-брейк” та ін. Деякі з номерів були особливо вражаючими, оскільки супроводжувались поезією Валерії Супонькіної-Лагнюк.

газета Рівне Ракурс