Сьогодні про “Едельвейс” знають далеко за межами нашої країни. А завдячує колектив наполегливій праці цієї жінки, яка “поставила ансамбль на ноги” і привела до визнання на європейському рівні.

Сама пані Людмила танцює змалечку. Професійну діяльність вона розпочала у 18 років. У 1989-му пані Людмила створила ансамбль танцю “Едельвейс”. І вже через два роки, у 1991-му, відвезла відеозапис танцювальних номерів ансамблю на всесоюзний телевізійний конкурс “Утренняя звезда”. Відтак, про виступ ансамблю “Едельвейс” на конкурсі “Утренняя звезда” знає чи не кожен рівнянин. Колектив пройшов відбірковий тур, чвертьфінал, півфінал і… вийшов у суперфінал. Після такого грандіозного успіху прийшло довгоочікуване визнання. Нині колектив — один з найкращих у Рівному. З дітками займаються найкращі педагоги, які свого часу самі пройшли вишкіл в “Едельвейсі”. Загалом, ансамбль має власний яскравий та індивідуальний стиль, задає моду та вносить новизну в танці не лише на Рівненщині, а й в Україні.

— На щастя, моя робота співпала із моїм хобі. Це покликання, стиль життя. І не лише моє, а й всієї родини. Двоє моїх дочок, зять, а також троє онуків теж танцюють, — ділиться пані Людмила.

Хоча, дивлячись на цю молоду, струнку та чарівну жінку, не віриш, що вона вже бабуся. Разом з тим Людмила Супонькіна — заслужений працівник культури України, Кавалер Ордена Княгині Ольги ІІІ ступеня. Життєвим кредом пані Людмила вважає вислів: “Краса врятує світ”. І недарма, адже граціозністю та красою танцю їй все таки вдається його підкорити.

Категорія: Новини > ТОП-25: Найвпливовіших жінок Рівненщини 2011

Газета ОГО