9 грудня у Києві відбувся ІІ-ий Український телевізійний хореографічний конкурс «Ритми майбутнього». У змаганнях взяли участь понад 100 хореографічних колективів із різних міст України. Рівне на конкурсі представляла величезна команда – майже 150 танцівників! – Мистецького об’єднання «Едельвейс»!

Рівняни представили на конкурсі 8 танцювальних номерів і здобули… 8 призових місць! Тобто кожна хореографічна постановка завоювала прихильність і глядачів, і журі! Публіка нагородила едельвейсівців гучними оваціями, а судді – почесними відзнаками!

Так, наймолодші едельвейсівці вдало дебютували на конкурсі з композицією «Боксери» і вибороли ІІ місце!

У молодшій віковій категорії едельвейсівці здобули два призові місця: І-ше – з номером «Маші і Ведмідь» та ІІ-ге – з композицією «Пірати».

Також два призові місця дісталися рівнянам і в середній віковій категорії: І-ше – за постановку «Ой, ці наші парубки» та ІІІ-тє – за номер «Рок-н-ролл».

У дуетних змаганнях І-ше призове місце виборов дует Тараса Лагнюка і Наталі Афоніної, а друге – дует В’ячеслава Бубало і Ярини Надаховської.

І ось, що кажуть про цей конкурсний день самі едельвейсівці:

«Від самого початку ми всі дружно були налаштовані на перемогу! Тож коли на конкурсній сцені з’явилися наймолодші едельвейсівці з номером «Боксери», ніхто не сумнівався в тому, що це буде нокаут. Згодом запалювали зал наші «Маши з Ведмедем». Я впевнена,що жюрі підтанцьовували у своїх кріслах. Одразу ж після Машунь на сцену завітали справжні едельвейсівські пірати. Вони настільки вжилися в роль, що глядачі із захопленням спостерігали за кожним їх рухом.

Дуже тепло й привітно і публіка, і судді сприйняли інсценізацію в народному стилі «Ой, ці наші парубки» та наш запальний «Рок-н-ролл». А романтичну атмосферу для жителів і гостей столиці того конкурсного дня створили два рівненські дуети – Тарас Лагнюк і Наталя Афоніна, які представили композицію «Відокремлені разом» та В’ячеслав Бубало і Ярина Надаховська, вони подарували глядачам чуттєвий номер під назвою «За мить до почуттів»!

І останніми виступив ансамбль «Сузір’я Едельвейс», перенісши присутніх у гай, де співають життєрадісні зозульки.

Цей конкурсний день для когось став дебютним, а для когось – іще одним підтвердженням професійних успіхів! Дорогою додому ми ділилися враженнями і дуже багато говорили про містику! Адже 8 номерів і 8 перемог – величезне досягнення, яким пишаємося ми і щиро можуть гордитися всі рівняни!» Учасник і глядач конкурсу Яна Поліщук