Третього листопада в ефірі телеканалу “Рівне 1” з’явилася нова розважальна програма! Проект має назву “МІКСЕР”, а його ведучими стали аж 11 вихованців ансамблю “Едельвейс”!

– Минулого року ми заснували “Школу ведучих” для дітей, які займаються хореографією в нашому ансамблі, й водночас прагнуть розвиватися різносторонньо, – розповідає керівник зразкового ансамблю сучасного танцю “Едельвейс” Валерія Супонькіна-Лагнюк. – Ми запрошуємо найкращих педагогів і ведучих Рівного, аби вони проводили цікаві та ефективні заняття для учнів “Школи ведучих”. Але після такого продуктивного навчання дітям треба десь реалізовувати свої навички. Отак у мене і виникла ідея створити нову телепрограму. Наші діти – дуже талановиті, їх треба показувати глядачам.

Хто допомагатиме з реалізацією задуму про нову телепрограму, питань не виникало. Багаторічна дружба з Першим місцевим розставила всі крапки над “і”!

– Скільки себе пам’ятаю, – каже Валерія Супонькіна-Лагнюк, – стільки ми товаришуємо з телеканалом “Рівне 1”. Разом зняли мегапроекти “Прем’єр Ліга”, “Танцювальний БУМ”, “Веселі уроки”. Але програма “МІКСЕР” – це перший проект МО “Едельвейс”, абсолютно не пов’язаний з хореографією!

Програма “МІКСЕР” на всі 100% відповідає своїй назві. Адже це креативний, позитивний та яскравий мікс найкумедніших відеороликів, які самі ж вихованці “Школи ведучих” залюбки шукають у нетрях інтернету. А потім “на тарілочці” зі “смачними приправами” підносять глядачам телеканалу “Рівне 1”!

Тож міксуйте гарний настрій разом із нами щосуботи о 10.30!

Повтори програми виходять в ефір телеканалу “Рівне 1” щонеділі о 20.00, щопонеділка о 16.00 та щосереди о 7.25!

Сюжет про нашу телепрограму:

Перший випуск програми “МІКСЕР”:

Другий випуск програми “МІКСЕР”:

Далі буде! Стежте за нашими новинами в соціальних мережах!

Facebook:https://www.facebook.com/Edelweiss.Rivne?hc_location=timeline

Вконтакте: http://vk.com/edelweiss.group