Прагнення до творчості закладено в кожному з нас, але тільки сильні духом, наділені небувалою енергією і цілеспрямованістю, обирають свій шлях у мистецтві. Саме такий вибір, 29 років тому, зробила Супонькіна Людмила Петрівна, незмінний керівник Мистецького об’єднання “Едельвейс”. Безстрашно занурившись у цей захоплюючий потік, часто пливучи проти течії, але завжди самовіданно і з любов’ю! Немов невидимою ниткою, через усе життя, проносить Людмила Петрівна любов до танцю, та дітей! Втілюючи мрії своїх учнів – учасників Мистецького об’єднання. Який би напрям вони не обрали – “Едельвейс” завжди в дусі часу, про що свідчать численні досягнення та нагороди. І цей рік не став винятком, скоріше навпаки: починаючи з організації та проведення масштабного Всеукраїнського хореографічного фестивалю «ART soul RIVNE», до підкорення сцени Національного академічного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької у Львові, з власною постановкою “Лялькар”, де зал аплодував нам стоячи. Та це далеко не все за рік. Неодноразові перемоги та гран-прі наших вихованців в Україні, успіх на фестивалі у Польщі, а також, постійна участь у творчих заходах нашого улюбленого, рідного міста Рівне.

Тож, коли прийде довгоочікувана весна і вкотре розквітне квітка едельвейс, розкрийте й ви своє серце мистецтву!
З нагоди Дня народження колективу запрошуємо усіх на святкові концерти! 3 та 6 березня на сцені міського палацу культури “Текстильник”, “Едельвейс” відзначатиме свою 29 річницю!
Яскраві, барвисті костюми, запальні танцювальні номери які переносять глядача в світ музики, почуттів і емоцій. А ще, програму свята доповнять виступи зразкового театру читця «Едельвейс» і сюрприз від найменьшеньких учасників колективу. Прийдіть і відчуйте творчий потенціал дітей нашого міста.

«Є короткі дороги до щастя, і танець — одна з них»

Мистецьке об’єднання “Едельвейс” 29 років мистецтва та посмішок!

Захід відбудеться 03 та 06 березня 2018 року. Початок о 18:00
Квитки можна придбати на сайті gastroli.ua/Рівне або в касах міста,
телефон: 0 800 507 577

Мистецьке об’єднання “Едельвейс” 2018